Vse za virtualne predstavitve na enem mestu.

02 82 17 760

O skupini Panorame

Hvala, ker ste obiskali našo stran. V skupini Panorame vam na enem mestu ponujamo vse, kar potrebujete za virtualno predstavitev prostorov, storitev ali izdelkov.

Slika pove več kot tisoč besed, panorame pa še stokrat več!

V skupini Panorame sodelujemo fotografi in programerji z več kot 20-letnimi izkušnjami. Spremljamo vse novosti v razvoju interaktivnih virtualnih tehnologij in jih poskušamo čim prej ponuditi našim poslovnim partnerjem. Zavedamo se, da bo v prihodnosti o uspešnosti mnogih podjetij odločala prav bitka na internetu, zato bodo za ohranjanje dobre prodaje potrebovala vedno nove tržne prijeme in tehnologije, tudi virtualne.

Vašim potencialnim kupcem ponujamo popoln interaktivni vpogled v ponudbo vaših prostorov, storitev in izdelkov. S pomočjo računalniške miške se znajdejo pri vas, v vašem svetu virtualne resničnosti, kjer jim ponujate prav tisto, kar potrebujejo…

Izdelujemo tudi virtualne projekte, ki zahtevajo poseben način, prilagojen naročniku. Mednje zagotovo spadajo prostorske panorame in virtualni sprehodi po objektih, ki še ne stojijo, in po prostorih, ki še niso opremljeni, pa jih mi virtualno opremimo. Takrat navidezno resničnost zamenja popolna fikcija. Ta je za nas še poseben izziv, zato vam bomo z veseljem predstavili rešitve, katerih meja je le naša in vaša domišljija.