Vse za virtualne predstavitve na enem mestu.

02 82 17 760

Dodatne storitve

Za popolno interaktivno predstavitev prostorov, objektov in izdelkov lahko panoramske posnetke in virtualne sprehode opremimo z naslednjimi storitvami:

StoritevOpisPrimer
Dostopne točke (hotspot) Dostopne točke v panorami oz. virtualnem sprehodu so točke, ki omogočajo lažje premikanje po panoramah v prostoru, odprejo fotografije, videoposnetke, zunanje povezave itn. So lahko različnih oblik od navadne utripajoče točke, do obrisov objektov,...  
Logotip podjetja V panoramski posnetek lahko dodate logotip svojega podjetja.
Načrt prostora z radarskimi točkami S pomočjo načrta vašega prostora, se lahko obiskovalec znotraj virtualnega sprehoda orientira, kje se trenutno nahaja. S pomočjo radarskih točk vidi, v katero stran je obrnjen.  
Zemljevid z radarskimi točkami Podobno kot načrt prostora, le da je tukaj za podlago uporabljen zemljevid (Google Maps), ki omogoča orientacijo na večjem področju.
Zunanje povezave Na objekte ali izdelke v prostoru lahko namestimo povezave, ki s klikom uporabnika vodijo do vaših spletni strani, opisov izdelkov, storitev ipd.  
Povezave v meniju dosegljivim z desnim klikom Povezave v meniju, ki ga uporabnik prikliče z desnim klikom miške.
Dokumenti S pomočjo dostopnih točk lahko uporabnik odpre različne dokumente ali letake, ki podrobneje opišejo objekt ali izdelek.  
Fotografije Fotografije omogočajo vpogled v detajle v panoramskem posnetku. S pomočjo miškinega klika na ustrezno dostopno točko se uporabniku opdre fotografija.  
Zvočni posnetki Panoramske posnetke lahko opremimo z zvočnim posnetkom, s katerim lahko zvokovno opišete prostor, objekt ali izdelek.  
Video posnetki Na objekt (npr. TV v panoramske posnetku) lahko pripnemo video posnetek.  
Svetlobni efekt sijočega sonca Efekt, ki daje uporabniku realen občutek pogleda v močno svetilo oz. sonce.
Celozaslonski način Omogoča itnerkacijo z panoramskimi slikami ali virtualnim sprehodom v celozaslonskem načinu, dosegljivim z ikono in/ali dvojnim klikom.